Welkom

Het leven is in beweging, jij bent in beweging.

Het leven is in beweging, jij bent daarin een belangrijk onderdeel. Het kan overweldigend zijn wanneer alles lijkt stil te staan en je geen energie meer hebt. Je voelt je vermoeid en je vraagt je af hoe je weer in balans kunt komen.

Een gespannen lijf, stress, pieker gedachten en de druk kan je te veel worden.
De slapeloze nachten, overladen met gedachten die maar niet willen stoppen, maken het er niet gemakkelijker op.

Welkom bij Balanskompass, ik ben Veronica Kroon Integratief counselor en ondersteun je bij het vinden van jouw balans, zodat je met energie kunt genieten van de dingen die belangrijk voor je zijn.

Met counseling op de integratieve manier afgestemd op jou en jouw specifieke situatie, begeleid ik je naar een diepgaande blijvende verandering. Jij wordt je bewust van wat jij nodig hebt, jouw richting ( kompas) om zo je energie en balans te vinden.

Samen gaan we aan de slag in een kortdurend traject  van gemiddeld 6 sessies zodat je je weer energiek gaat voelen en weer kunt genieten van het leven. Ik begrijp dat het lastig kan zijn om de tijd te vinden om aan jezelf te werken, het is belangrijk voor jou. Met rust en vertrouwen ondersteun ik graag.

Dan reist de vraag; kan het wel in een kortdurend traject, omdat je al een tijd met je probleem rondloopt. Dat kan door te focussen op de kern van wat er speelt, bewustwording te creëren en inzichten te verkrijgen, met ondersteuning kun je aan pakken, oplossen, doen wat nodig is om je weer goed te voelen.

Wat kom ik in mijn praktijk bijvoorbeeld tegen:

  • somberheid
  • angst klachten
  • onzekerheid
  • perfectionisme en faalangst
  • stress en verantwoordelijkheden
  • gevoel van eenzaamheid
  • piekergedachten
  • Schaamte, schuldgevoel
  • Gebrek aan energie, vermoeidheid
  • Moeilijk te verwerken tegenslagen, gebeurtenissen

De juiste tijd om je te ontspannen is wanneer je er geen tijd voor hebt.

Kortdurend traject
In gemiddeld 6 sessies staan jouw gedachten en gevoelens en wat er zo speelt in je leven centraal. Samen zullen we werken aan oplossingen voor de uitdagingen die je tegenkomt in je dagelijks leven. De inhoud van de sessie wordt afgestemd op jouw specifieke situatie. Het doel van de samenwerking is jouw autonomie, zodat je straks ook weet hoe je verder kunt. 

We plannen als eerst een intakegesprek dit kan online of live in mijn praktijk. Na het intakegesprek beslis jij of je het traject start. Het is belangrijk dat jij vertrouwen hebt in het traject en in onze samenwerking. Deze intake is kosteloos wanneer de samenwerking geen vervolg krijgt.
Anders is het de eerste sessie.
Sessies duren 60 minuten.

Ervaar je druk, stress en heb je geen energie? Zou je graag met energie en in balans willen genieten van alles in je leven? Neem contact met mij op voor meer informatie of om direct te weten of je op korte termijn kunt starten.

Veronica@balanskompass.nl 
0614661978