Welkom

Het leven is in beweging, jij bent in beweging.

Jij bent een heel belangrijk onderdeel. Het kan overweldigend zijn wanneer alles lijkt stil te staan en je geen energie meer hebt. Je voelt je vermoeid en je vraagt je af hoe je weer in balans kunt komen.

Een gespannen lijf, drukkend gevoel op je borst, gespannen schouders, stress en of angst gevoelens kunnen je te veel worden.
De slapeloze nachten, overladen met pieker gedachten die maar niet willen stoppen, maken het er niet gemakkelijker op.

Welkom bij Balanskompass, ik ben Veronica Kroon Integratief counselor en ondersteun je bij het vinden van jouw balans, zodat je met energie kunt genieten van de dingen die belangrijk voor je zijn.

Met counseling op de integratieve manier afgestemd op jou en jouw specifieke situatie, begeleid ik je naar een blijvende verandering. Jij wordt je bewust van wat jij nodig hebt, jouw richting ( kompas) om zo je energie en balans te vinden.

Samen gaan we aan de slag in een kortdurend traject van gemiddeld 6 sessies zodat je je weer energiek gaat voelen en weer kunt genieten van het leven. Ik begrijp dat het lastig kan zijn om de tijd te vinden om bewust aan de slag te gaan, het is belangrijk voor jou. Met rust en vertrouwen ondersteun ik je graag.

Dan reist de vraag; kan het wel in een kortdurend traject, omdat je er al een tijd mee rondloopt. Dat kan door te focussen op de kern van wat er speelt, bewustwording en inzichten te verkrijgen, met ondersteuning kun je aan pakken, oplossen, doen wat nodig is om je weer goed te voelen.

Wat kom ik in mijn praktijk bijvoorbeeld tegen:

  • somberheid
  • angst klachten
  • onzekerheid
  • perfectionisme en faalangst
  • stress en verantwoordelijkheden
  • gevoel van eenzaamheid
  • piekergedachten
  • Schaamte, schuldgevoel
  • Gebrek aan energie, vermoeidheid
  • Moeilijk te verwerken tegenslagen, gebeurtenissen

De juiste tijd om je te ontspannen is wanneer je er geen tijd voor hebt.

Kortdurend traject
In gemiddeld 6 sessies staan jouw gedachten en gevoelens en wat er zo speelt in je leven centraal. Samen zullen we werken aan oplossingen voor de uitdagingen die je tegenkomt in je dagelijks leven. De inhoud van de sessie wordt afgestemd op jouw specifieke situatie. Het doel van de samenwerking is jouw autonomie, zodat je straks ook weet hoe je verder kunt. 

We plannen als eerst een intakegesprek dit kan online of live in mijn praktijk. Na het intakegesprek beslis jij of je het traject start. Het is belangrijk dat jij vertrouwen hebt in het traject en in onze samenwerking. Deze intake is kosteloos wanneer de samenwerking geen vervolg krijgt.
Anders is het de eerste sessie.
Sessies duren 60 minuten.

Ervaar je druk, stress en heb je geen energie? Zou je graag met energie en in balans willen genieten van alles in je leven? Neem contact met mij op voor meer informatie of om direct te weten of je op korte termijn kunt starten.

Veronica@balanskompass.nl 
0614661978 

Wil jij jouw kostbare energie en balans behouden voor wat écht belangrijk voor je is en wil je graag professionele begeleiding? Grijp nu je kans en ontdek de Energie en Balans Workshop bij “Contact".