Welkom

Het leven is in beweging, jij bent in beweging.

Jij bent een heel belangrijk onderdeel. Het kan overweldigend zijn wanneer alles lijkt stil te staan en je geen energie meer hebt. Je voelt je vermoeid, emotioneel of juist vlak en je vraagt je af hoe je weer in balans kunt komen.

Een gespannen lijf, drukkend gevoel op je borst, gespannen schouders, stress en of angst gevoelens kunnen je te veel worden. De slapeloze nachten, overladen met pieker gedachten die maar niet willen stoppen, maken het er niet gemakkelijker op.

Welkom bij Balanskompass, ik ben Veronica Kroon integratief psychosociaal therapeut en ondersteun je bij het vinden van jouw balans, zodat je met energie kunt genieten van de dingen die belangrijk voor je zijn.

Met counseling & therapie op de integratieve wijze afgestemd op jou en jouw specifieke situatie, begeleid ik je naar een blijvende verandering. Jij wordt je bewust van wat jij nodig hebt, jouw richting ( kompas) om zo je energie en balans te vinden, in contact met jezelf en daardoor in contact met de ander.

Wil je graag nu ondersteuning en begeleding? Door mijn werkwijze met kortdurende trajecten heb ik geen wachtlijsten die langer zijn dan 3 weken in tegen stelling tot de wachtlijsten binnen de reguliere GGZ.
Samen gaan we aan de slag in een kortdurend traject van gemiddeld 6 sessies zodat je je weer energiek gaat voelen en weer kunt genieten van het leven. Ik begrijp dat het lastig kan zijn om de tijd te vinden om bewust aan de slag te gaan, het is belangrijk voor jou. Met rust en vertrouwen ondersteun ik je graag.

Dan reist de vraag; kan het wel in een kortdurend traject, omdat je er al een tijd mee rondloopt. Dat kan door te focussen op de kern van wat er speelt, bewustwording en inzichten te verkrijgen, met ondersteuning kun je aan pakken, oplossen, doen wat nodig is om je weer goed te voelen.

Wat kom ik in mijn praktijk bijvoorbeeld tegen:

 • somberheid 
 • burn-out
 • overspannen
 • stress en verantwoordelijkheden
 • Gebrek aan energie, vermoeidheid
 • perfectionisme, faalangst, onzekerheid
 • angst klachten
 • sociale angst en ongemak, eenzaamheid
 • piekergedachten
 • Moeilijk te verwerken tegenslagen, gebeurtenissen
 • Schaamte, schuldgevoel
 • somatische klachten, hoofdpijn, nachtmerries, gespannen lichaam.

De juiste tijd om je te ontspannen is wanneer je er geen tijd voor hebt.

Kortdurend traject
In gemiddeld 6 sessies staan jouw gedachten, gevoelens, fysiek gevoel en wat er zo speelt in je leven centraal. Samen zullen we werken aan oplossingen voor de uitdagingen die je tegenkomt in je dagelijks leven in het hier en in het nu. De inhoud van de sessie wordt afgestemd op jouw specifieke situatie. Het doel van de samenwerking is jouw autonomie, zodat je straks ook weet hoe je verder kunt. 

We plannen als eerst een intakegesprek dit kan online of live in mijn praktijk. Na het intakegesprek beslis jij of je het traject start. Het is belangrijk dat jij vertrouwen hebt in het traject en in onze samenwerking. Deze intake is kosteloos wanneer de samenwerking geen vervolg krijgt.
Anders is het de eerste sessie.
Sessies duren 60 minuten.